Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Doi tineri au ajuns cu mopedul într-o movilă de nisip. Unul dintre ei a ajuns la spital

accident1-300x225Joi seară, în timp ce conducea mopedul înmatriculat pe DC 8, în afara comunei Drăgușeni și pe care se afla ca pasager, fratele său de 19 ani, din localitate, din cauza sistemului de iluminare defect, un minor de 14 ani, localnic, ce nu posedă permis de conducere, nu a observat o movilă de nisip aflată pe partea carosabilă, drumul fiind în lucru, a trecut peste aceasta, s-a dezechilibrat și s-a răsturnat pe carosabil.
După producerea accidentului, cei doi frați s-au deplasat cu mopedul la domiciliu.
like-facebook
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a tânărului de 19 ani, care, în jurul orei 21.45, a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „părăsirea locului accidentului” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*