Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Meteo. Cum va fi vremea în weekend

vreme-ploiAdministrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru acest weekend. Potrivit acesteia, vremea va fi deosebit de rece.

Vinri, vremea se va menţine rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în estul şi sudul ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în sud-est, iar noaptea în vest şi nord-vest, unde doar cu totul izolat vor mai fi condiţii să plouă slab.

like-facebookVântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, iar spre sfârșitul acestuia în extremitatea de sud-vest a ţării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 9…10 grade, izolat, în est și 16…17 grade în vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 10 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief local, mai ales noaptea, se va semnala ceaţă, iar spre sfârșitul intervalului, în Moldova și Transilvania și izolat în Subcarpații Getici se va produce brumă.

Sambata, la Suceava, vremea va fi ploioasa. Temperatura maxima va fi de 6°C (resimtita 3°C). Vantul va bate foarte usor din directia SE.

Duminica cerul va fi partial noros. Temperatura maxima va fi de 5°C (resimtita 2°C). Vantul va bate foarte usor din directia SE.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*