Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Întreruperi de curent electric în câteva localități din județul Suceava din cauza vremii

prefectJudețul Suceava se află sub avertizare meteorologică de vreme rea, iar autoritățile sunt în alertă. Prefectul Constantin Harasim le-a cerut primarilor să asigure permanența, pe toată această perioadă. Deocamdată, nu sunt probleme provocate din cauza vremii. Potrivit prefectului, însă, au fost câteva întreruperi de curent electric în localitățile Ulma și Brodina.

Au fost afectaţi localnicii din localităţile: Costileva de Jos, Costileva de Sus, Ulma, Ciumârna, Brodina, Cârlibaba, Iedu, Lupcina, Benia, Sadău, iar reprezentanții E.On au trimis echipe în teren pentru remedierea defecțiunilor.

like-facebookMiercuri, la Centrul Operațional de Comandă al Ministerului Afacerilor Interne s-a desfășurat în sistem videoconferinţă, sub conducerea domnului Secretar de stat, dr. Raed Arafat și a doamnei Secretar de stat, Irina Alexe, ședința privind gestionarea efectelor fenomenelor hidrologice și meteorologice.

La nivel judeţean au participat prefectul, Constantin Harasim, vicepreședintele Consiliului Județean, domnul Viorel Seredenciuc, vicepreședintele CJSU, Ion Burlui, șefii structurilor MAI și reprezentanții instituțiilor cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență, în contextul fenomenelor meteorologice și hidrologice înregistrate de ieri în județul Suceava.

Secretarul de stat, dr.Raed Arafat a solicitat prefecților din județele aflate sub avertizări meteorologice și hidrologice să monitorizeze permanent situația din teritoriu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*