Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Doi hoți reținuți după ce au furat o sumă uriașă dintr-o locuință din Suceava

politie furtDoi hoți au fost reținuți, marți, de polițiști după ce au furat o sumă uriașă dintr-o locuință din Suceava. Marți, în urma activităților operative și de cercetare întreprinse de polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava, în cauza din 10.10.2016, privind furtul unei sume de bani din locuinţa unui bărbat de 53 de ani din municipiul Suceava, autorii au fost identificaţi ca fiind, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Suceava şi o femeie de 32 de ani, din județul Neamț, care au recunoscut comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate, rămânând de recuperat suma de 6.888 lei, pe care cei doi, au cheltuit-o.
like-facebook
„În baza probatoriului administrat, cei doi autori au fost reţinuţi preventiv pentru 24 de ore şi încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 12.10.2016, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propuneri legale. Cercetările continuă faţă de cei doi autori sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*