Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Viorel Seredenciuc, președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Gestionare a Deșeurilor din județ

primari-suceava-4Primarii din județ au fost convocați, miercuri, să participe la ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvolatre Intercomunitară de Gestionare a Deșeurilor în județul Suceava. Pe ordinea de zi s-a aflat alegerea președintelui Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Gestionare a Deșeurilor din județ și a Colegiului director precum și aprobarea actului adițional pentru modificarea și completarea actului constitutiv și a statutului Asociației.

După ce au semnat că sunt prezenți, ședința a început prin alegerea președintelui, nu înainte de a se face și propuneri. Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Viorel Seredenciuc, a fost ales să conducă acest organism în al cărui aparat tehnic s eaflă angajați ai administrației județene încadrați cu jumătate de normă.

primari-suceava-1Un consilier juridic din CJ, Ștefan Veronica, a fost desemnat să se ocupe de modificările la statut odată cu aprobarea de către cei prezenți a schimbărilor. Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara de Gestionare a Deseurilor in judetul Suceava trebuie să se ocupe de implementarea proiectului „Sistemul de management integrat al deseurilor in judetul Suceava”.

Valoare totala a proiectului este de 218.045.617 lei fara TVA, din care finantarea nerambursabila din Fondul European de Dezvoltare Regionala este de 150.715.368 lei.Toate componentele acestui proiect vor fi implementate in conformitate cu strategia de achizitii, prin intermediul a 13 contracte, din care 5 de servicii, 6 de lucrari si 2 de furnizare.primari-suceava-2

Primari chemați telefonic pentru a putea fi aprobată modificarea la statut

Dat fiind faptul că la punctul referitor la modificarea statului nu erau toții primarii de la UAT-urile incluse în asociație, vicepreședintele CJ, Viorel Seredenciuc, a făcut apel ca cei din sală să ia legătura cu cei absenți. În cele dn urmă și-au făcut simțită prezența și edilii care au motivat că erau încă pe drum și au întârziat la ședință.

like-facebookDacă dvr.puteți apela la cei care nu sunt prezenți să vină putem lua în discuție și modificările la statut, în caz contrar ne vom întâlni într-o altă ședință. Am trimis din timp convocarea, am vorbit și la telefon, am anunțat pe toată lumea că este obligatoriu la cel puțin prima ședință să avem unanimitate de voturi. Milișăuți-nu este nimeni, Grămești, Mănăstirea Humorului, Udești…”, a spus Seredenciuc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*