Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Aurel Olărean îl avertizează pe Dan Vatră că ar putea fi cercetat de ANI. Vezi motivul!

olareanFostul primar al municipiului Rădăuți, Aurel Olărean, consilier local al PMP, a spus în ultima ședință de consiliu local că Dan Vatră, ales local din partea UpR, ar putea fi cercetat de Agenția Națională de Integritate (ANI) pe motiv că a încasat suma de 7.300 de lei de la Primărie pentru că a cazat o delegație din Serbia, delegație ce a participat la Festivalul Internațional de Folclor „Arcanul”, 2016.

like-facebook„Dvr. ați fost lăsat anume să încasați bani de la Primărie ca să greșiți. ANI se va autosesiza față de această situație. Ați venit cu sânge tânăr în Consiliul Local să demonstrați ce? Să încasați bani și să vă urcați cu picioarele peste acești oameni care au un trecut cum este domnul Tibeică(n. rep-fost director Spital Municipal). Nu puteți să-l măturați cu două semnături de la conducerea spitalului. Ce era dacă îl lăsați să își termine mandatul în luna martie 2017? Veniți la secretar cu o dispoziție și vedeți că o vă semnează luată la foc automat și ați mai lăsat 2-3 zile și gata lați schimbat. Mă adresez în partea dreaptă că sunt mai aproape de mine, eu sunt de dreapta. Nu voi fi de stânga. Vă simpatizez pe toți ca și colegi dar cei de dreapta se duc mai spre investiții. Vă spun sigur că domnul Tibeică va câștiga procesul cu spitalul și acest domn, Traian va căuta să preaia altceva, piața aia de mașini …ei sunt veniți aici pentru căpătuială,nu pentru altceva….Că s-a făcut un abuz foarte mare și voi face o sesizare în acest sens pe neregula comisă în Primăria Rădăuți de a disponibiliza și de a suspenda managerul spitalului ,spital care este de o importanță majoră pentru această zonă și de a-l trimite acasă. Dar și întreg Consiliul de Administrație al unității spitalicești și-a dat demisia și a fost înlocuit deja”, a spus Olărean.

Pe de altă parte, consilierul local Dan Vatră a amintit că a purtat discuții pe tema cazării delegațiilor care vor participa la aceste manifestări cu jumătate de an înainte și din martie am fost de acord cu cazarea sârbilor.

„Cu jumătate de an de a fi alegerile locale eu nu candidam și fac aceasta de vreo 16 ani. Nu este prima dată”,  a spus alesul local.

Și edilul din Rădăuți, Nistor Tătar, a spus că înlocuirea domnului Tibeică este perfect legală.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*