Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Tabără de arte vizuale organizată la Cacica

tabara-la-cacicaAtelierul de artă contemporană din cadrul Centrului Cultural „Bucovina” a organizat, în intervalul 22 – 25 septembrie a.c., o tabără de arte vizuale (pictură & fotografie) la Cacica.

Cu genericul „Bucovina în artele vizuale contemporane”, tabăra, coordonată de graficianul Mihai Pânzaru PIM, secondat de Tiberiu Cosovan – din partea Centrului Cultural „Bucovina”, a avut un colectiv alcătuit din pictorii Doina Catargiu, Liviana Pînzariu, Oana Bejinari, Florin Bejinari, Iosif Csukat, Iulian Dziubinski, Leonard Adrian Melisch, Mihai Căldăruș și Simion Iuga, artiști care, pe parcursul unui weekend prelungit (joi – duminică), au fost găzduiți la Complexul cultural-turistic „Casa Naționalităților”.
like-facebook
Artiștii participanți au acordat atenție peisajului și arhitecturii tradiționale precum și unor obiective cunoscute din această localitate (Salina Cacica, Bazilica „Adormirea Maicii Domnului”…).

Lucrările realizate în tabără vor fi prezentate în cadrul unei noi ediții a „Dialogului Artelor”, manifestare care se va desfășura în luna octombrie la Complexul cultural-turistic „Casa Naționalităților” din Cacica.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*