Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Tătar sesizează Instituția Prefectului privind întârzierea lucrărilor la șoseaua de centură a Rădăuțiului

nistor tatar (1)Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, a sesizat Instituția Prefectului cu privire la întârzierile în derularea lucrărilor la centura municipiului Rădăuți. El  a solicitat sprijin pentru a convoca în regim de urgență, în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, o întâlnire la sediul Prefecturii cu participarea factorilor de decizie de la CNADR, Primăria Rădăuți, consultantul SC Luca Way SRl precum și alți reprezentanți ai instituțiilor direct implicate.
like-facebook
Tătar arată în sesizare că CNADR întârzie nepermis de mult motivat de diverite cauze și anume schimbare normative tehnice, modificări legislative de specialitate, actualizare proiect etc., demararea lucrărilor la șoseaua de centură a Rădăuțiului.

Cu acest prilej de impune analizarea la modul obiectiv și justificat întârzierea și ritmul lent de derulare a contractului privind întocmirea documentațiilor cadastarle necesare exproprierii imobilelor afectate de lucrările la centura municipiului Rădăuți, respectarea clauzelor acestui contract referitoare la timpul de finalizare a lui precum și a lucrărilor ce trebuiai executate în graficele întocmite și asumate de către firma în cauză. Motivăm această solicitare din mai multe considerente dintre acre amintim faptul că extrem de greu se va recupera timpul pierdut favorabil executării acestui gen de lucrări,precum și existența riscului de a nu se putea cheltui suma de 20.000 de lei reprezentând alocația bugetară pentru acest obiectiv în bgetul de stat pe anul 2016”, se arată în același document.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*