Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Lungu și Bălan, la petrecerea de botez a copilului liderului PNL, Alina Gorghiu

alina-gorghiuPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, dar și deputatul PNL Ioan Balan au fost prezenți la botezul băiețelului liderului PNL Alina Gorghiu.

În primul rând multă sănătate, mult noroc în viață, și sunt convins că o să aibă parte de o educație aleasă și o să atingă aceste lucruri pe care le-am spus eu. Încolo, sigur, părinții lor, multe realizări și am venit cu mare bucurie și plăcere la acest eveniment”, a spus primarul Ion Lungu.

Copilul a fost botezat în urmă cu două săptămâni, iar sâmbătă a avut loc petrecerea.

 Mai mulți prieteni au îndeplinit rolul de părinte spiritual al micuțului Nioah, iar unul dintre aceștia este chiar seniorul PNL, Mircea Ionescu Quintus.

like-facebook„Astăzi (sâmbătă, 17 septembrie) pentru familia mea este o zi diferită de altele. Fără politică, sărbătorim botezul voinicului meu, Noah. Ceremonia religioasă a avut deja loc într-un cadru restrâns, cu familia, azi sărbătorim extins, cu prieteni, colegi. Vă împărtășesc virtual câteva imagini de la ceremonia religioasă care a avut loc la o bisericuță din centrul Capitalei. PS: Noah a fost plin de temperament, a plâns și a tot plâns până când a obosit. Si eu la fel!”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*