Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

A ucis un copil de 12 ani, iar acum vrea în libertate. Vezi ce au decis judecătorii!

Foto: Adevarul

Foto: Adevarul

Un tânăr în vârstă de 18 ani din satul Capu Codrului din comuna suceveană Păltinoasa a fost arestat preventiv pentru omor, după ce a ucis un  copil de 12 ani, și l-a lăsat într-o pădure. Este vorba despre vecinul victimei, Narcis Marian Covaci, care le-a cerut acum magistraților să îl lase sun control judiciar sau arest la domiciliu.

Decizia instanței a fost clară însă: „Tribunalul Suceava a respins ca neîntemeiată, cererea formulată de inculpatul Covaci Narcis  Marian, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, vizând revocarea/înlocuirea măsurii arestării preventive dispusă de  Tribunalului Suceava, prelungită apoi, de  Tribunalul Suceava, cu măsura preventivă a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu .Instanța  obligă inculpatul la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuielile judiciare avansate de stat”.

Copilul, Cozmin Covaci, care a fost dat dispărut la începutul lunii august, fiind găsit mort la o zi după dispariție. Tânărul de 18 ani, împreună cu fratele său, de 14 ani, şi cu cel de 12 ani au mers la fotbal pe un deal, cu o căruţă, iar cel de 18 ani şi copilul de 12 ani au rămas acolo, în timp ce fratele agresorului a plecat cu căruţa spre casă.

like-facebookAflat sub influența băuturilor alcoolice, tânărul de 18 ani l-a lovit cu o piatră în cap şi l-a strangulat pe copilul de 12 ani, aparent fără o motivaţie, ci doar că în urmă cu mai mult timp, acesta
ar fi lovit-o pe sora sa cu o piatră.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*