Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Ghiozdane și rechizite oferite de femeile social-democrate pentru peste 40 de copii din familii nevoiașe

ghiozdane-si-rechizite-oferite-de-psd-6Peste 40 de copii, ce provin din familii cu situatie materiala precara, din cartierul Burdujeni a municipiului Suceava, au primit ghiozdane pline cu rechizite.

Caiete, acuarele, creioane colorate, dar si alte obiecte de care micutii au atata nevoie la scoala si pe care parintii nu le puteau cumpara, din lipsa de bani, le-au fost oferite in dar, de catre reprezentantele Organizatiei Municipale a OFSD. Aceasta actione a fost organizata la initiativa doamnelor din cadrul Organizatiei Municipale PSD Suceava: Cobuz Maricela, Fuior Iulia, Adomnicai Mirela si coordonatul zonei Burdujeni Paiu Adelina.
ghiozdane-si-rechizite-oferite-de-psd-1
Prin aceasta actiune am reusit sa le facem o bucurie imensa mai multor micuti scolari din cartier, ai caror parinti sau bunici nu au avut suficienti bani pentru a le cumpara un ghiozdan nou sau rechizite, dulciuri si fructe. Cea mai numeroasa familie are 11 copii, din care 6 sunt premianti. Sunt un exemplu pentru societate. Tot cu acest prilej s-au donat si jucarii pentru una din Gradinitele cartierului Burdujeni. Fiecare copil a primit cate un ghiozdan nou -nout, in care se aflau rechizitele absolut necesare la scoala.ghiozdane-si-rechizite-oferite-de-psd-2

Micutii au fost foarte incantati si abia au asteptat sa deschida ghiozdanele pentru a vedea ce se afla in ele.

„Îmi place foarte mult si ma bucur. am caiete, si mai multe rechizite de care am nevoie la scoala”, a spus, entuziasmată, o fetita -eleva la Scoala Generala nr. 6.

ghiozdane-si-rechizite-oferite-de-psd-3Si parintii copiilor au apreciat gestul, mai ales ca acesta a venit la momentul oportun, adica la inceperea noului an scolar.

„Eu am patru copii si toti sunt la scoala. E foarte greu. Nu ne descurcam cu banii prea bine si nu ne permitem sa le cumparam la toti ghiozdane noi si rechizite, la inceput de an scolar. Multumim frumos. Ne prind foarte bine”, a spus, una dintre mamicile copiilor din Burdujeni, sprijiniti prin acest gest.

ghiozdane-si-rechizite-oferite-de-psd-4like-facebook„Tinem foarte mult la educatie, considerand-o cel mai bun drum pentru a avea acces la o viata mai buna, atat ca individ cat si ca societate. Acesta este motivul pentru care am organizat aceasta actione ,,Ghiozdanul pentru Scoala” prin care dorim sa facem cat mai lina si mai frumoasa trecerea de la educatia la cea din scoli. Le uram micutilor cat mai multe realizari in cadrul scolar.”, acesta este mesajul reprezentantelor OFSD a Municipiului Suceava pentru cei 40 de copii.

ghiozdane-si-rechizite-oferite-de-psd-5


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*