Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Avocata care a încercat să măsluiască un dosar de omor rămâne sub control judiciar

arestataAvocata Carmen Cricleveţ Kreisel, care a cerut mii de euro pentru a-l scăpa de închisoare pe un bărbat judecat pentru omor, rămâne sub  control judiciar, după o decizie a Curții de Apel Suceava.

like-facebookInstanța „constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar şi menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Curţii de Apel Suceava prin încheierea din data de 12.04.2016 pronunţată în dosarul nr. 993/39/2015/a12, faţă de inculpata Kreisel-Cricleviţ Carmen, fostă „OPASCHI”, trimisă în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă”.

like-facebook

Potrivit procurorilor, în perioada 2010-2011, având calitatea de avocat în cadrul Baroului Suceava, Carmen Kreisel-Cricleviţ a pretins suma totală de 18.000 euro, din care a primit efectiv 8.000 euro de la o persoană, pretinzând că are influenţă asupra unei judecătoare din cadrul Curţii de Apel Suceava – Secţia Penală, învestită cu soluţionarea apelului declarat într-o cauză care o viza pe persoana respectivă. Bărbatul a fost condamnat la 18 ani de închisoare și a denunțat-o pe avocată.

Anchetatorii au dispus în cauză măsura asigurătorie a sechestrului asupra sumelor de 5.240 euro şi 11.000 lei aparţinând inculpatei, în vederea asigurării posibilităţii de executare a măsurii de siguranţă a confiscării speciale.

Avocată arestată preventiv pentru trafic de influență. Procurorii au înregistrări cu ea

Avocată reținută pentru trafic de influență. A cerut mită 18.000 euro

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*