Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Avocată arestată preventiv pentru trafic de influență. Procurorii au înregistrări cu ea

arestataAvocata din Suceava, care a fost reținută, marți, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Serviciul Teritorial Suceava, pentru 24 de ore pentru trafic de influență a fost arestată preventiv miercuri.

Carmen Kreisel- Cricleviț va sta în arest 30 de zile. Aceasta are trei avocați și se pare că procurorii au înregistrări cu ea primind banii.

Potrivit procurorilor, în perioada 2010-2011, având calitatea de avocat în cadrul Baroului Suceava, Carmen Kreisel-Cricleviţ a pretins suma totală de 18.000 euro, din care a primit efectiv 8.000 euro de la o persoană, pretinzând că are influenţă asupra unei judecătoare din cadrul Curţii de Apel Suceava – Secţia Penală, învestită cu soluţionarea apelului declarat într-o cauză care o viza pe persoana respectivă.
like-facebook
În schimbul banilor, avocata a lăsat să se înţeleagă că, prin prisma relaţiilor personale pe care le are cu acea judecătoare, dar şi prin cointeresarea sa materială, o va determina să adopte o soluţie favorabilă în cauză, în sensul de a schimba încadrarea juridică a faptei reţinută în sarcina persoanei vizate din infracţiunea de omor calificat într-o infracţiune cu un grad de pericol social scăzut, sancţionată de legea penală mult mai blând, care să-i faciliteze obţinerea unei condamnări cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*