Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Vezi când încep lucrările la drumul expres Siret- Suceava!

flutur (2)Guvernul României a aprobat, miercuri, Master Planul General de Transport al României în care este inclus și proiectul pentru noul drum expres, pe patru benzi, Siret – Suceava – Focșani – Ploiești – București.

like-facebook

E o lucrare mare, pe o lungime de peste 400 de kilometri, care va începe din 2017. Va fi un proces complex de expropriere, de pregătire a lucrărilor pentru coridorul nou și din câte am înțeles tronsonul de la Ploiești la Focșani va începe din 2017, iar cel de la Focșani la Siret din 2020. Din punctul meu de vedere, voi face toate demersurile ca lucrările pe tronsonul Pașcani – Suceava – Siret că înceapă tot din 2017”, a declarat președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur.

Flutur a precizat că este convins că toți parlamentarii de Suceava vor vota Master Planul de Transport pentru că la astfel de proiecte nu este cazul să se țină cont de culoarea politică.

Sunt convins că toți parlamentarii de Suceava vor vota Master Planul de Transport în Parlament, pentru că va trebui să ajungă și acolo. Ar fi o greșeală să intrăm într-o competiție politică și sunt convins că vom acționa pentru susținerea proiectului, indiferent de culoarea politică, pentru realizarea lui cât mai repede”, a declarat președintele CJ.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Feşter_plan says:

    Ca sa vedem cand vor incepe lucrarile la orice drum inclus in Master-Plan, nu este nevoie sa ne dati citate din demagogul patologic numit Flutur,cu exceptia situatiei in care sunteti ,fie si in fapt,doar o trompeta a acestuia. Care,dupa ce a luat-o peste bot cu replica data,la misto,de catre Nechifor,se simte obligat sa iasa in fiecare zi si sa ne abureasca cu alte noi interventii ale sale care vor modifica,desigur,agenda UE,NATO,ONU,ASEAN si – retroactiv – ale CAER si ale Tratatului de la Varsovia.
    Deci este suficient sa va uitati pe site-ul Ministerului Transporturilor unde este publicata varianta definitiva a Master-Planului,oficializata prin H.G.
    Cu aceasta ocazie veti observa,cu perspicacitatea dvs. innascuta,ca toate documentele aprobate sunt din anii de la Hristos 2014-2015,respectiv din perioada in care ministru al transportului fuse pana se duse un anume domn Ioan Rus, de la Cluj,cel care s-a exprimat necuviincios la adresa diasporencelor,in legatura cu moralitatea lor fluida, dar care a lasat in urma acest Master-Plan,document complex in care domnul Flutur are o contributie comparabila cu aceea pe care tot dumnealui a avut-o in dezvoltarea cailor ferate normale din perimetrul butaforic numit obsesiv de dumnealui &ciracii sai “Bucovina”,respectiv că când a fost sa pună acea Bucovina pe harta,ca sa nu fie prea grea si sa cadă din cui,a ras calea ferata pe traseul Dornesti-Nisipitul,inaugurata de austrieci in 1898,si a inceput sa stranga şinele dar şi traversele,să le pună la baiţ,pentru când va veni vreun nou împarat,vreun social-democrat,dintre aceia care stau prost cu PR dar stau mai bine cu facutul,mai degraba decat cu pututul,ca dumnealui…
    Iar daca v-am pierdut pe drum cu aceasta incredibil de neinginereasca fraza,iaca,mai uitati-va si pe interpelarile de la Senat domnului Flutur la care a primit raspunsuri semnificative,din care nu rezulta nici cat aia a furnicii ca ar fi avut vreun rol,in afara de cel cu care ne-a obisnuit,acela de mancator de kkt care s-a mai mancat cel putin o data.
    Cf.mai jos:
    http://prntscr.com/cim3os
    http://prntscr.com/cim476
    In legatura cu naravul sau patalogic sau ,poate, doar sociopat, de a minti asa cum unii isi iau zilnic doza de Aspenter ,ca nu se stie niciodata,iata mai jos,o mostra cu valoare didactica:
    http://prntscr.com/cim4s0
    …din care ar rezulta ca a facut el interventii etc….
    Ca sa iasa ceva de noaptea mintii,un fel de drum cu iesire la Tiraspol spre Odessa,cu o extensie spre Crimeia, o urgenta a UE,asa crede dumnealui…
    Cam asa:
    http://prntscr.com/cim64z
    …dupa cum rezulta din alte planuri si speech-uri ale dumnealui,realizate – vorba cronicarului – din cutite si pahare…
    Mai pe scurt:documentul publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor este accesibil si suficient de elocvent.
    La fel, interpelarile dar si raspunsurile primite de domnul Flutur care sunt doar niste raspunsuri si nu procese verbale ale vreunui trafic de influenta facut ,in considerarea unor foloase pentru sine sau pentru altul, de catre flutur si recunosct,de frica,fireste,de catre Ministerul Transportului,nu cuprind o propozitie macar din care ar rezulta ca ar fi modificat cu vreo iota acest Master-Plan !
    Ca nu poate!!
    Cine poate cita din aceste documente macar o aluzie la acte,fapte sau modificari facute ,asa cum ar rezulta din discursurile kufurinde ale unui gauleiter de anvergura raionala,sa o faca ,in mod public,ca sa puteti spune,inclusiv dvs.,ca,iata a avut mare dreptate domnul Flutur,ptiu,sa nu-l deochi,soro! Ar putea primi respectivul si un premiu,o excursie la Kabul sau la Kahul,sau macar ,cu titlul de mentiune,o ie barbateasca din Bucovina.
    Ati mai putea inaugura si o rubrica care sa iasa din ritm,de exemplu,nu numai „Flutur a spus…” ci si una care sa se intituleze : „Flutur n-a spus…” ,pentru ca veti afla cu surprindere ca nu spune foarte multe lucruri,ori ca le uita, ori ca le ocoleste,comitand cea ce se numeste „minciuna prim omisiune”
    Sau schimbati macar poza,ca se mai satura lumea toata ziua, danga-langa, Flutur pe un fond verde de guşter,sau de feşter,ma rog,silvicultor bavarez und seine kluppen…

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*