Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Peste 11.000 de ajutoare financiare acordate de Casa de Ajutor Reciproc al Pensionarilor, de la începutul anului

borseta cu baniCasa de AJutor Reciproc al Pensionarilor din Suceava a acordat, în primele opt luni ale acestui an, peste 11.000 de ajutoare financiare. Organizația are 36 de puncte de lucru, conducerea acesteia susținând că aceste puncte au fost deschise pentru a ușura deplasarea pensionarului la Suceava.  El a mai afimat că CARP este singura care acordă împrumuturi și persoanelor fără venit, dar care au ca girant un pensionar.

like-facebook„În primele opt luni ale acestui an am acordat 10.450 de ajutoare financiare rambusarbile și 1150 de ajutoare financiare neramburabile. La acest de-al doilea caz este vorba de ajutoare de deces, ajutoare financiare persoanelor care au cel puțin 34 de ani de vechime de când sunt membrii noștri”,  a spus președintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Suceava.

Potrivit acestuia, este regretabil că magazinele economat au dispărut din 2013 din cauză că au mai avut un spațiu. Totuși, persoanele vârstnice au parte de subvenționarea atât la analizele medicale cât și la frizerie.

„Ne dorim să îi ajutăm în continuare pe pensionari dar și pe rudele acestora care apelează la împrumuturi la noi”, a spus Telescu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*