Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Fostul primar din Dolhasca, administrator public la Cornu Luncii

Primar Dolhasca Maria Cojocariu (4)Fostul primar PSD al orașului Dolhasca, Maria Cojocariu, este administrator public la Primăria Cornu Luncii. Ea a câștigat concursul pentru această funcție care a avut loc în data de 7 septembrie la sediul Primăriei Fălticeni.

De asemenea, Cojocariu predă educație  civică la școlile din Dolhasca, Probota și Budeni.

Maria Cojocariu este președinte al organizației PSD Dolhasca și a fost la conducerea Primăriei orașului timp de patru mandate. Maria Cojocariu, de 53 de ani, a reușit să se impună cu o mână de fier în fruntea Primăriei orașului Dolhasca timp de 12 ani. A trecut ca membru și pe la partide aflate la guvernare sau în opoziție.

A candidat în primul mandat ca independendent, iar la următoarele mandate a fost din partea PSD. Pentru cel de­-al patrulea mandat, Maria Cojocariu s­-a înscris în competiție din partea PDL.

like-facebookÎn 2008 a câştigat din primul tur cu 60,59%. A revenit la PSD, iar la scrutinul electoral pentru alegerile locale din iunie 2016, liderul social democrat a pierdut șansa de a mai fi la conducerea orașului, fotoliul fiind câștigat de fostul viceprimar liberal Decebal Isachi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*