Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Tânăr fără permis, aflat la volanul unei mașini, urmărit de poliție. Cum a încercat să scape

politieUn tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Voitinel este cercetat de polițiștii suceveni după ce a condus fără permis și a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, sâmbătă după-amiază,  în timp ce patrula pe DN 2E, pe raza comunei Voitinel, un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism cu numere provizorii de înmatriculare, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de circa 900 metri.

like-facebookLa un moment dat, crezând că va scăpa, tânărul a abandonat mașina și a fugit acasă. Oamenii legii l-au identificat însă.

„În urma activităților specifice întreprinse, conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 23 de ani, din comuna Voitinel, ce nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto și care, a recunoscut fapta comisă. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*