Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Vezi când va avea loc Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”!

produs in bucovinaPreședintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur,  a anunțat calendarul de toamnă pentru luna septembrie-octombrie, după ce a discutat cu partenerii administrației județene implicați în evenimente.

like-facebook30 septembrie-1-2 octombrie-Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”, la Iulius Mall. Inițial am dorit să-l facem mai repede, însă avem câteva probleme de rezolvat în ce privește parteneriatul cu asociațiile de turism și Asociația „Produs în Bucovina”. Dorim să facem un parteneriat aprobat de plenul Consiliul Județean. Târgul va avea două componente: lansarea acestui proiect gastronomic: „Gustă din Bucovina”, cu o gamă largă de produse, va fi dedicat un week-end acestui proiect și apoi lansăm proiectul „Cămara bucovineană”, în care să venim cu toată oferta noastră pentru că este sfârșit de septembrie. E început de octombrie și va trebui să facem foarte multă reclamă. Așteptăm și de la partenerii noștri din Cernăuți să vină în acest mare târg. Ei vor veni deocamdată ca vizitatori, le-am propus în reciprocitate să mergem și noi la ei, dar să participăm cu produse și oferta nostră pentru perioada următoare”, a spus Flutur.

Cel mai important la Târgul de toamnă va fi, potrivit șefului administrației județene, pachetul „Crăciun în Bucovina”, care se va întinde până la jumătatea lunii ianuarie anul viitor.

„Dorim să participăm și în alte zone cu acest pachet, lansăm și sărbătorile pe vechi, intenția nostră este să aducem cât mai mulți clienți în județul Suceava. Lucrăm la aceste proiecte”, a spus Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*