Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Comuna Berchişeşti, elogiată la Liga Femeilor Primar a Comunelor din România

berchisesti (2)Primarul comunei sucevene Berchișești, Violeta Țăran, a  participat recent la o întâlnire de lucru a reprezentantelor sexului frumos aflate în fruntea comunităților locale care fac parte din Liga Femeilor Primar a Comunelor din România. Reuniunea, care a avut loc în cadrul unei  conferinţe naţionale, s-a desfăşurat la Cheile Grădiştei din comuna Fundata, judeţul Braşov.

like-facebookLa manifestare au fost abordate probleme legate de disfuncţionalităţile existente în managementul administraţiei publice locale, participantele căutând soluţii constructive pentru rezolvarea acestora, spre binele cetăţenilor din comunităţile conduse de femeile primar. 
berchisesti (1)
Potrivit primarului comunei Berchișești, Violeta Țăran, între temele abordate s-au regăsit şi proiectele comunitare de dezvoltare a localităţilor, precum şi demersurile privind atragerea de fonduri europene, capitol la care comuna Berchişeşti se află între primele locuri din ţară între localităţile conduse de primari femei.

„Îi asigur pe cetăţenii din Berchişeşti că voi face şi în continuare toate diligenţele pentru bunăstarea generală a comunităţii şi a oamenilor, prin ducerea la bun sfârşit cu succes a proiectelor pe care le avem în desfăşurare”,  a spus edilul comunei.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*