Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO! Evenimentul monden al anului la Suceava. O cunoscută avocată cununată de nași celebri

nunta avocata (10)Nuntă și botez cu ștaif la Suceava, vineri. A fost evenimentul monden al anului, în municipiul reședință de județ. Marcela Chiribucă, avocat la Baroul din Suceava, s-a cununat, vineri, 19 august, cu alesul inimii, suceveanul Musteață Constantin Gabriel. Mirii au  împreună un băiețel, Darius, așa că petrecerea a avut loc și pentru el. Părinții spirituali pentru miri au fost interpreții de muzică populară Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescum iar pentru micuț sucevenii Maria Iulina Hrițac și Olivian Nisioi.

nunta avocata (11)Mașini luxoase, toalete scumpe, mare atenție la detalii, flori, artiști renumiți, acestea au fost ingredientele nunții anului, organizată la Salon Zamca. Cununia religioasă a avut loc la Bisericuța de la Muzeul Satului de lângă Cetatea de Scaun a Sucevei.

Dacă mireasa și nașele au etalat finețe, maniere și bun gust, nici mirele și nașii nu s-au lăsat mai prejos. Atmosfera a fost întreținută de o formație cunoscută, dar nu au lipsit nici cântecele interpretate de artiștii de marcă Maria Ciobanu, Ionuț și Doinița Dolănescu.nunta avocata (3)

Mireasa a fost cea care a mulțumit tuturor celor care au participat la nuntă, în mod special nașilor, părinților și celor care au dat dovadă de profesionalism pentru ca cea mai importantă zi din viața ei să fie una inedită.

like-facebook„Vă mulțumim ca ati luat parte la cea mai importanta zi din viața noastră! […] Multumim si celor care ne-ati felicitat virtual!” a postat mireasa Marcela Chiribucă, pe o pagină de socializare.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*