Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Demersuri pentru promovarea Bucovinei la nivel național și internațional. Vezi cum!

flutur (2)Președintele Consiliului Județean (CJ),Gheorghe Flutur a declarat că a purtat o discuție cu asociațiile de turism din județul nostru, iar la începutul săptămânii viitoare va avea loc o nouă rundă de discuții.
Reuniunea are drept scop promovarea județului în plan național și internațional prin târgurile de turism și nu numai.

like-facebook„Dorim ca împreună să stabilim programul de toamnă, participarea la târgurile naționale și internaționale pentru promovarea județului Suceava și a Bucovinei. Am vrut să știu de la asociațiile de turism care ar fi prioritățile și care ar fi zonele cu turiști potențiali unde ar trebui să fim prezenți în perioada care urmează. Noi dorim să ne facem un calendar de evenimente și am convenit să facem un parteneriat de turism între asociațiile de turism și Consiliul Județean pe de o parte, iar pe de altă parte susțin formarea unui claster de turism din județul Suceava cu mai multe instituții sp fie implicate inclusiv Universitatea Ștefan cel Mare, dar în primul rând agențiile de turism pentru promovare”, a spus Flutur.

Șeful administrației județene a anunțat că pentru această tomană, Bucovina va fi prezentă la câteva târguri.

„Se conturează câteva ieșiri și anume Târgul de Turism de la București.O să încercăm o participare la Târgul de Turism de la Cluj pentru că foarte mulți turiști din zona Transilvaniei vin în județul Suceava .În acest sens a fost o solicitare venită din partea asociațiilor de turism. Dacă mergem spre vest, Budapesta va trebui să fie o destinație pentru că au început foarte multe agenții din Ungaria să solicite sejururi în Suceava și a fost o solicitare să fim prezenți și acolo. Sigur că așteptăm un răspuns de la Milano pentru un posibil partener cu care să încheiem Tâgul de Turism să vedem ce buget și de ce condiții putem să beneficiem acolo și spații dar și Londra unde după ce va veni vineri seară,la ora 19.00, cursa aeriană vom discuta și de un posibil Târg de Turism și acolo”, a mai amintit Flutur.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Suceava, un alt pe punct de ordine de zi a discuțiilor cu asociațiile de turism a constituit-o Strategia în Turism, iar la începutul săptămânii viitoare va avea loc o dezbatere pe acestă temă care să aibă în vedere prioriățile de bază pentru perioada care urmează.

Ne axăm foarte multe, pe partea de promovare dar și crearea unor regulamente și ghiduri interne legate de evenimente, festivaluri, abc-ul participării la o expoziție, la o manifestare a fiecărei organizații în parte să nu ieșim în niște tipare care ar putea să ne aducă mai mult prejudiciu decât să ne ajute în reclamă. Am socotit să facem această discuție pentru a vedea ce merge și ce nu merge în acestă lună august”, a subliniat Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*