Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Ghinion! Poliția l-a oprit și i-a reținut permisul pentru că era beat la volan. La scurt timp, oamenii legii l-au oprit din nou

accident politieVineri, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Mălini fiind în serviciul de patrulare pe raza comunei Cornu Luncii, au procedat la oprirea în trafic, a unui autovehicul.

Fiindu-i solicitate documentele personale şi ale autovehiculului, s-a stabilit faptul că la volan se afla un bărbat, de 20 ani, din comuna Cornu Luncii. Acesta a afirmat faptul că permisul de conducere i-a fost reţinut în aceeaşi zi, la ora 20.26, de un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni, întrucât a fost surprins conducând autovehiculul susmenţionat având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i întocmit dosar penal. În cauză, i s-a eliberat dovada, ora 20.26, fără drept de circulaţie.

like-facebookConducătorul auto declară faptul că întrucât nu a avut la cine apela să-i conducă maşina până la domiciliu, în satul Păiseni, a condus-o chiar el, deşi i s-a adus la cunoştință că nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până la soluţionarea cauzei.

Conducătorul auto, a fost din nou testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,3 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*