Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Mai multe străzi din Rădăuți vor fi reabilitate. Vezi care sunt acestea!

cl radauti (5)Mai multe străzi din municipiului Rădăuți vor fi reabilitate. Consiliul Local Rădăuți a aprobat, joi, proiectul de hotărâre privind aprobarea proiectului de management trafic pentru executarea lucrărilor de reabilitare străzi prin modernizare cu asfalt. Este vorba de străzile Calea Bucovinei, Eudoxiu Hurmuzachi, Gen.Iacob Zadik, Piața Unirii -tronson I ,II și III, Ștefan cel Mare, Putnei și 1 Mai.
like-facebook
Potrivit primarului Nistor Tătar, străzile amintite sunt de trei categorii: respectiv municipale- Gen.Iacob Zadik,Piața Unirii și Eudoxiu Hurmuzachi, drumuri naționale -Calea Bucovinei, Ștefan cel Mare și județene-1 Mai.

În aceste condiții IPJ Suceava a eliberat avizul favorabil cu condiția întocmirii și aprobării planului de management al traficului pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții sus-menționat.
Scopul acestui plan, potrivit ing Igo Kofler de la Direcția tehnică a Primăriei Rădăuți, reprezintă detalierea soluțiilor propusede instituirea retricțiilor de circulație pe drumurile publice, în vederea executării lucrărilor de construcții aferete proiectului,precum și consemnarea obligațiilor și a responsabilităților care revin factorilor responsabili, respectiv constructorul pe întreaga perioadă de execuție a lucrărilor, cuprinzând măsurile destinate traficului rutier în condiții de siguranță.

Primarul Nistor Tătar a spus că deja se fac lucrări de înlocuire a bordurilor, dar circulația rutieră se desfășoară încă destul de bine.

„Traficul rutier va fi deviat atunci când se vor efectua lucrări de reabilitare prin turnarea covorului asfaltic”,  a spus edilul orașului care a precizat că perioada de executărilor va fi de doi ani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*