Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur, apel către instituțiile deconcentrate: Haideți să ne comportăm ca un județ turistic de grad zero, ca o gazdă permanentă

fluturPreședintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut apel la instituțiile deconcentrate să își respecte statul și independeța de care beneficiază.

EL a subliniat faptul că atitudinea și comportamentul este acela de a gazdă a turiștilor și că astfel se va putea promova și județul.

like-facebookPentru că suntem Suceava și Bucovina. Fac un apel la instituțiile deconcentrate, respectându-vă statul și independența dvs.. Haideți să ne comportăm ca un județ turistic de grad zero, ca o gazdă permanentă. Vedeți traficul de mașini și numărul de turiști care a început să crească foarte mult  în județul Suceava. Și e foarte bine. Comportamentul nostru trebuie să fie de județ turistic. Așa cum este pe Valea Prahovei și în altă parte, asta trebuie să fie și la noi. Nu o spun ca reproșuri, dar o spun că trebuie să fim pregătiți 24 din 24 de ore să asigurăm servicii, să fim gazde prietenoase, să avem informațiile la noi. Nu am a vă reproșa, dar cred că putem face mai mult pentru ca siguranța oamenilor care trăiesc aici, dar și  a celor care ne calcă pragul să fie asigurat, fie că vrobim din punct de vedere al circulației, fie că vorbim din punct de vedere al unităților spitalicești sau alte organe care ar trebui să intervină atunci trebuie să fim foarte prompți și să spunem atunci foarte tare <Hai în Bucovina>. Să luptăm uniți la problema asta. Sunt și voi fi un susținător al legii în totalitate. Eu cred că răspundem de integritatea noastră și a celor  ce sunt în subordinea noastră. Nu ne face cinste să avem breaking news-uri cu: Suceava anchetată, asta o spun salariaților mei nu v-o spun dvs. dar asta înseamnă tot seriozitate, siguranță și promptitudine”, a spus Flutur.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Oarecine says:

    Totusi,ce treaba ai dumneta cu serviciile deconcentrate,inca te mai crezi pe vremea lui Boc si Kioru,o vreme de confuzie a puterilor in stat? Nu ca acuma ar fi raiul constitutional,dar,totusi,un pic de bun simt nu va strica! Si ce sefi sunt aceia,de la deconcentrate,care stau smirna si tac mâlc,ce poate sa vi se întample,tovarăşi,dacă o sa-l intrebati pe Flutur cu ce ocazie,in baza a ce,a carui act normativ, vine la colegiul prefectural si da dispozitii,indica conduite,cere,arata ca… Ce face maimutoiul care ar trebui sa se comporte ca reprezentantul Guvernului in teritoriu? Cum adica “sa isi respecte statutul si independenta…” ?? Care independenta? Voi sunteti la fel de abulici ca Flutur,padurari scapati in campul tactic?
    Sau sunteti gazeta de perete care consemneaza,constiincios,toate puseurile de marlanie si incompetenta ale unui sociopat histrionic?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*