Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Diplomă de excelență înmânată de prefect unui cunoscut jurnalist și scriitor sucevean

jurnalistul roman istrati primeste diploma de excelentaPrefectul judeţului, Constantin Harasim a înmânat diploma de excelenţă prof. Roman Istrati, scriitor și jurnalist, precum şi nominalizarea în “Cartea de Onoare a Valorilor Bucovinene”, drept recunoaştere a activităţii excepţionale.

Roman Istrati are o a ctivitate foarte bogată în domeniul culturii, a jurnalismului și a învățământului. Mai mult, este unul din sucevenii care a dus spiritul românesc peste hotare în regiunea Cenăuți și în Republica Moldova. Chiar dacă a împlinit vârsta de 60 de ani, Roman Istrati a fost și este un exemplu pentru mulți.

like-facebookReprezentantul Guvernului în teritoriu a subliniat că la ultima sa lansare de carte, Istrati a reușit să adune laolaltă toate valorile și personalitățile județului.

„Vă înmânez această diplomă cu tot respectul și cu toată dragostea, fiind doar o mică atenție asupra valorii personalității dvr. Fac acest lucru cu emoție. Îmi doresc să aveți continuitate în acivitate și multă sănătate”, a spus prefectul județului.

Evenimentul a avut loc la începutul Colegiului Prefectural de la Sala Ștefan cel Mare a Palatului Administrativ. La ședință a participat în calitate de invitat și președintele CJ, Gheorghe Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*