Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

ISU Suceava a scos un ghid pentru turiști. Flutur: „Vine omul..el joacă table și sus e rupere de nori, vede cum îi ia mașina”

flutur2Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut Ispectoratului Județean pentu Situații de Urgență (ISU) Suceava să scoată un ghid pentru turiști.

În acesta sunt incluse îndrumări și atenționări în cazul unor furii ale naturii. Ghidul ar avea un rol preventiv cu privire la pericolele la care ar urma să fie expuși în cazul unor dezastre.

like-facebook„Uitați-vă ce se întâmplă în județul Suceava. Vine omul de la Iași sau de la București care crede că e soare în Voroneț și își pune cortul sau mașina..Și el joacă table și sus e rupere de nori și vede cum îi ia mașina. Pentru că nu există o informare a omului care nu a trăit la munte, să spună, stai mai frate, că-i bai! S-ar putea să nu îmi mai găsesc mașina dacă o pun acolo sau poate nu sunt marcaje suficiente. Am plecat de la asta și am făcut un ghid. Atenție turiștilor dragi, vedeți că s-ar putea să vă păcăliți cu soarele de la munte că în altă parte vine torentul și vă ia mașina”, a spus Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*