Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

La 16 ani, s-a urcat la volanul unei mașini, a accidentat un copil, apoi a fugit de la locul accidentului

accident politieInconștiență crasă a unui adolescent de 16 ani din comuna Grănicești. El s-a urcat la volanul unei mașini, deși nu are permis de conducere, a lovit cu mașina un biciclist de 10 ani, apoi și-a văzut de drum.

like-facebookPotrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, miercuri, adolescentul conducea autoturismul pe un drum comunal neclasificat de pe raza satului Călineşti Vasilache, comuna Dărmăneşti, iar în momentul în care a ajuns la o intersecţie cu o uliţă neclasificată, a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de un minor de 10 ani din comuna Satu Mare, care nu a acordat prioritate de trecere la intersecția cu un drum prioritar. După impact, tânărul a părăsit locul producerii accidentului rutier.

De îndată, poliţiştii au declanșat o acțiune de căutare a autoturismului şi conducătorului autoturismului implicat, acesta fiind identificat ulterior de către lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Bălcăuţi.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a biciclistului care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.  Adolescentul nu era băut.

„S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, se precizează în comunicatul Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*