Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Vezi reprezentanții CJ în CA al Bibliotecii Bucovinei și colegiul director al DGASPC!

Consiliul Judeţean Suceava

Consiliul Judeţean Suceava

Consiliul Județean Suceava aprobat, marți, desemnarea unui reprezentant din partea CJ în Consiliul de Administrație al Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”.

Astfel, consilierul județean liberal Radu Pentiuc, prof.univ. la Universitatea Ștefan cel Mare, a fost votat în unanimitate să fie reprezentantul deliberativului județean la biblioteca.

Vicepreședintele CJ, Viorel Seredenciuc, motivează în expunere că desemnarea alesului județului s-a făcut după ce a încetat mandatul celuilalt consilier județean.

like-facebookDeliberatvul județului a mai aprobat desemnarea aleșilor Gavril Vârvara în CA de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Suceava și a Gabrielei Mihai în CA de la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava.

Consiliul Județean a mai aprobat desemnarea unui număr de trei consilieri județeni în colegiul director al Direcției Generale de asistență Socială și Protecția Copilului a județului Suceava. Astfel, Titianu Tudor, Radu Dominte și Cușnir Dan vor reprezenta deliberativul județului în acest colegiu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*