Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Cătălin Nechifor i-a cerut explicații lui Gheorghe Flutur cu privire la două proiecte de hotărâre. Vezi despre ce este vorba!

cj suceava2Fostul președinte al Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, care este liderul grupului consilierilor județeni social democrați în acest mandat, s-a arătat nemulțumit, în plenul deliberativului județean, că pe ordinea de zi suplimentară se află două proiecte de hotărâre care ar fi trebuit să apară pe ordinea de zi normală.

Nechifor pare mai activ în acest mandat de consilier județean decât în cel de șef al administrației județene din perioada 2012-2016 și i-a cerut explicații asupra acestei situații președintelui CJ, liberalul Gheorghe Flutur.
like-facebook
„Vă rog să ne explicați caracterul de urgență al celor două proiecte de hotărâre nr 3 și 4 de pe ordinea suplimentară respectiv proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentanților din partea CJ în Comisia pentru prevenirea și combaterea violenției în mediul școlar la unitățile de învățământ special din subordinea CJ și proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentanților din partea CJ în Comisia de evaluare și asigurarea calității educației la unitățile de învățământ special de interes județean. Aceste lucruri sunt standard, se știau de către aparatul tehnic. De ce s-au neglijat și de ce nu au venit la mapă cu ordinea de zi ?”, a spus Nechifor.

În replică, șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a subliniat că a fost o greșeală a aparatului tehnic care a omis și de aceea a cerut ca cele două proiecte să fie trecute pe lista suplimentară.

A omis aparatul tehnic cele două proiecte pentru că astăzi discutăm întreg pachetul de propuneri. A fost din omisiune care este omenească. Am avut o discuție cu dumnealor. Ne asumăm acest lucru. Aparatul tehnic nu le-a pus pe ordinea de zi și am cerut pe lista suplimentară când au revizuit componența comisiilor. Uitați-vă pe ordinea de zi și veți vedea că 95 la sută sunt puse, două au fost omise. De aceea am cerut pe lista suplimentară”,  a conchis Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*