Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Demisie de la Regia Aeroportul Salcea

cj suceava7 flutur si vicepresedintiiPreședintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat în plenul deliberativului județean că pe lista suplimentară a ședinței se află încetarea calității de reprezentant al Consiliului Județean la Regia Autonomă Aeroportul Salcea și a contractului de mandat a lui Eugen Mogoș.

like-facebook„Este una din propuneri pe lista suplimentară, motivat de faptul că la data de 15 iulie 2016, Eugen Mogoș a solicitat încetarea contractului de mandat prin acordul părților”, a spus Flutur.

De la 1 ianuarie 2013, Eugen Mogoș a fost reprezentatul Consiliului Judeţean (CJ) în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome „Aeroportul Ştefan cel Mare” . Mogoş este absolvent al Facultăţii de Mecanică Iaşi (1988) şi Facultăţii de Drept a Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti (2002). Până în 2002, a lucrat, timp de 10 ani, ca director general la Fabrica de Amidon şi Glucoză Fălticeni, după care, până în 2009, a îndeplinit funcţii de conducere în sectorul privat fălticenean.

În intervalul 2009-2010, Eugen Mogoş a fost director coordonator la Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, după care, până la momentul numirii în noua calitate, a desfăşurat o activitate de conducere la o firmă privată. Semnarea contractului de mandat, stabilirea remuneraţiei reprezentatului numit în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome „Aeroportul Ştefan cel Mare”, precum şi a criteriilor şi obiectivelor de performanţă privind reducerea obligaţiilor restante, diminuarea pierderilor, creşterea profiturilor, cifrei de afaceri şi productivităţii muncii au la bază Legea nr. 215/2001 a administraţie publice locale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*