Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Hoții au furat geamurile și o ușă de la o casă „la roșu”. Proprietarul este în Irlanda

furtLuni, un bărbat din municipiul Suceava a sesizat polițiștii după ce dintr-o locuinţă în construcţie amplasată pe raza localităţii Pătrăuţi, aparţinând fratelui său, s-au furat mai multe bunuri.

La faţa locului s-a constatat că în localitatea Pătrăuți, un bărbat, de 30 ani, din orașul Salcea îşi edifică un imobil, aflată în prezent în stadiul „la roşu”, de care are grijă tatăl celui în cauză, proprietarul imobilului fiind plecat la muncă în Irlanda.

like-facebookÎn prezent, la imobil lucrează un bărbat, din oraşul Salcea, care montează instalaţia sanitară, astfel că, la 16.07.2016, în jurul amiezii, după terminarea activităţilor, instalatorul a asigurat imobilul şi a părăsit locaţia.

Luni, în jurul orei 09.30, când tatăl proprietarului imobilului a venit la locuinţă pentru a verifica starea acesteia, a constat că de la imobil au fost sustrase un număr de 4 geamuri cu tâmplărie PVC şi geam termopan, cu tot cu rulouri din aluminiu, de diferite dimensiuni şi o uşă de acces confecţionată din acelaşi material.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*