Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Ministrul Agriculturii, la Suceava: Sunteți județul fruntaș în domeniul creșterii animalelor și ați reușit să faceți stâni moderne pe pajiști

ministrul agriculturii si fluturMinistrul Agriculturii, Achim Irimescu, prezent, miercuri, la Suceava, la întâlnirea cu fermierii ce a avut loc la Palatul Administrativ, a spus că județul nostru este unul fruntaș la numărul creșterii animalelor, fiind singurul la nivel național care  a reușit pe pășuni să facă stâni moderne.

El a spus că a vizitat Nordul Sucevei în preajma sărbătorilor Pascale și a rămas surprins de ceea ce a văzut.

like-facebook„Sunteți județul fruntaș în domeniul creșterii animalelor și ați reușit să faceți stâni moderne pe pajiști. Eu mi-aș dori  să fie mai multe în țară. Trebuie să înțelegem un lucru.  E foarte am important cum și ce produceți calitativ și e foarte important să aibă de câștigat  și consumatorul. Am văzut stână cu celule fotovoltaice, moderne, igienice. O astfel de stână la nivelul de igienă corespunzător și are de câștigat cu bună știință  consumatorul. Este o luptă pe piață, iar cel mai bun reușește  să își produsele și consumatorul devine din ce în ce mai atent. Pe piață ne confruntăm cu produse din alte state iar producătorii din aceste state au beneficiat zeci de ani de investiții masive”, a spus ministrul Agriculturii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*