Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Bărbat arestat preventiv după ce a trecut ilegal frontiera de stat cu țigări de contrabandă

retinuti arestatProcurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat, totodată, instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Cîrstean Ioan din Vicovu de Sus, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravată și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

La data de 08 iulie 2016, ora 18.40, împreună cu alte trei persoane necunoscute au trecut ilegal frontiera de stat în zona S.F. 765 situată în extravilanul localității Straja,  au preluat de pe teritoriul statului ucrainean și au introdus ilegal în România cantitatea de 9.000 pachete de ţigări marca ,,Marble”, fără timbre fiscale, de provenienţă extra-comunitară, provenită din contrabandă şi care trebuia plasată sub un regim vamal, cauzând bugetului de stat un prejudiciu estimat la suma de 108.000 lei.
like-facebook
Magistraţii Judecătoriei Rădăuți au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*