Miercuri 29 Mai 2024, Actualizat acum 149 zile 12:00 am

Județul Suceava va fi reprezentat la Turneul Internațional de Fotbal pentru Juniori „Patru Regiuni pentru Europa”

cj14Consiliul Județean Suceava a aprobat, în ultima ședință, un proiect de hotărâre privind aprobarea participării județului Suceava în cadrul Turneului Internațional de Fotbal pentru Juniori „Patru Regiuni pentru Europa”, ajuns la cea de a XV a ediție, care va fi organizată în Change, în Departamentul Mayenne- Franța în perioada 21-26 august 2016.

În acest sens, în cadrul aceluiași proiect a fost inclusă și alocarea sumei de 95.000 de lei necesară organizării, în condiții corespunzătoare, a deplasării delegației județului la această acțiune.
like-facebook
Delelegația care va participa la acest turneu va fi alcătuită din 16 sportivi, 4 antrenori, 6 dansatori, profesor-coregraf, 3 translatori și 6 reprezentanți ai administrației publice locale.

Începând cu anul 2010, pe lângă evenimentul sportiv, al băieților, a fost organizată și o acțiune destinată fetelor, cu vârste cuprinse între 13-17 ani, care au un talent, în acest an fiind invitați 6 tineri cu un anumit interes sau practică dansul contemporan, din cele patru unități administrativ-teritoriale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*