Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Încă o mașină spartă de hoți, la Șcheia

urmarire politieÎncă o mașină a fost spartă de hoți, la Șcheia. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, în noaptea de miercuri spre joi, persoane necunoscute au sustras bunuri din autoturismul aparținând unei femei de 49 de ani din municipiul Suceava, parcat pe o stradă din localitate.
like-facebook
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei care și-a lăsat la vedere pe un scaun, poșeta cu bani, documente și alte bunuri, prin spargerea geamului unei portiere, persoane necunoscute au pătruns în interior au sustras-o, prejudiciul total fiind de circa 900 lei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului”, se arată în comunicat.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Boby says:

    Si tot se vor sparge mașini,case si capete si totul din cauza politistilor foarte vigilenti care își iau partea din aceste furturi..câte cazuri s- au soluționat? Nici unul incompetentii dracului stau la băut fără jenă cu țiganii borati care fură și se stiu care..ai fost găsite amprente în casele sparte,au fost identificați indivizii si ce? A doua zi beau bere cu marele seful pulii din Scheia …

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*