Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur vrea să reducă numărul șefilor din Consiliul Județean

fluturPreședintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vrea să reducă numărul șefilor din Consiliul Județean. El susține că se lucrează în prezent la o nouă organigramă, din care vor cădea mai multe scaune de director din instituție, și care va eficientiza activitatea.

like-facebook„Lucrăm la o nouă organigramă a Consiliului Județean. Încercăm să o facem mai eficientă, așa cum se conturează astăzi, să reducem numărul de directori destul de consistent si vom încerca să eficientizăm activitatea structurilor CJ  de prioritățile anunțate în acest mandat. Sper ca într-o săptămână să am și forma finală de organigramă. Pe 19 iulie dorim să facem ședința ordinară de Cj,  sunt destule puncte pe ordinea de zi care țin de funcționarea structurilor din Consiliul Județean, parteneriate, consilii de administratie. Nu am venit cu ceva preconceput. Trebuie să încercăm să fim mai eficienți. Ne gândim la o realocarea spațiilor și o eficientizare a activității”, a spus Flutur.

Numărul personalui a crescut în ultimii patru ani de la 169, în 2012, la 225, în prezent, ca de altfel şi fondul de salarii. Cheltuielile de personal, a spus Flutur, au crescut cu peste 11 milioane de lei, din care 10 milioane de lei la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, 600.000 de lei la Consiliul Judeţean, 629.000 de lei la Centrul Cultural Bucovina şi 144.000 de lei la Şcoala Specială din Rădăuţi.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*