Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

I-au furat caroseria mașinii dintr-un garaj

accident politieUn tânăr de 27 de ani, din comuna Horodnic de Jos,  a sunat, marți, la 112 după ce, în perioada ianuarie – iunie 2016, persoane necunoscute i-au sustras caroseria autoturismului aflat într-un garaj din municipiul Rădăuți.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de pază și alarmare și de faptul că, imobilul aparținând unei rude a victimei în care se află garajul, nu este locuit, în perioada ianuarie-iunie 2016, persoane necunoscute au sustras caroseria autoturismului aparținând tânărului de 27 de ani, care, după ce l-a dezmembrat, a vândut unele componente auto.

like-facebookCu ocazia cercetării locului faptei, polițiștii nu au identificat urme de forțare a ușii garajului, aceasta fiind găsită în poziția închis asigurat, iar victima, deși a constatat furtul la 29.06.2016, nu a sesizat poliția.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţiştii în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului, estimat la circa 3.000 lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*