Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Fiica lui Aurel Olărean, notar public în Siret

olarean si fiica saUna din fiicele fostului primar al municipiului Rădăuți, Aurel Olărean, și-a deschis birou notarial în orașul Siret. Inaugurarea a fost una fastuaosă mai ales că în această localitate nu mai era un astfel de birou. Slujba de sfințire a fost oficiată de starețul Mănăstirii Sihăstria Putnei, arhimandrid Nectarie Clinci și preotul Angel de la biserica din Rădăuți al cărui ctitor este familia Olărean.

De la eveniment nu a lipsit nici primarul Adrian Popoiu și alți invitați. Andra Alina Olărean a devenit notar public pentru că aceasta a fost dorința ei. Edilul susține că era necesar un astfel de birou mai ales că este o necesitate nu un lux.
like-facebook
Bucuros de realizarea Andrei este chiar tatăl, Aurel Olărean, care susține că după marele său necaz, „Andra mi-a adus cea mai mare fericire. Sper să se decurce în meseria pe care și-a ales-o și pentru care a muncit enorm. După furtună, marea și oceanul se liniștesc brusc. Am vazut și am trăit aceste momente când eram navigator. Sper ca și în viață lucrurile să se așeze încet”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*