Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Elev sucevean eliminat din Bacalaureat după ce a fost prins copiind

bacUn elev sucevean a fost eliminat, luni, la proba scrisă de limba română a examenului de bacalaureat după ce a încercat să copieze. Este vorba despre un absolvent de clasa a XII-a de la Colegiul Silvic Bucovina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IȘJ Suceava, Cezar Anuței, de asemenea, un candidat de la Colegiul Tehnic din  Rădăuţi a susţinut proba scrisă la Limba română cu subiect de rezervă, în acest caz fiind solicitată aprobarea Comisiei Naţionale de Bacalaureat.

like-facebookÎn cazul candidatului de la Colegiul Tehnic Rădăuţi a apărut o eroare a aplicaţiei informatice, acesta figurând absent la toate cele trei probe scrise şi în aceste condiţii s-a solicitat aprobarea Comisiei Naţionale de Bacalaureat pentru susţinerea, în cursul după-amiezii de luni, a probei scrise la Limba şi literatura română cu subiect de rezervă.

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat sunt susţinute în 17 centre de examen din județul Suceava, iar evaluarea lucrărilor candidaţilor din alte judeţe se realizează în două centre.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*