Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO & VIDEO.Tragedie! Tânără de 19 ani înecată în apa râului Siret

inecata rogojesti suceava (5)O tânără de 19 ani a murit înecată, duminică seară, în apa râului Siret, în acumularea de la barajul Rogojești.

Olga I., din comuna Bălcăuți, se afla pe dalele de beton ale barajului şi, la un moment dat, a alunecat pe vegetaţia extrem de alunecoasă, depusă pe dig, sub ochii prietenilor săi. Aceştia le-au indicat pompierilor militari locul unde au văzut-o pentru ultima oară la suprafaţa apei, la o distanţă de aproximativ 10 metri de dig.

like-facebookPompierii militari de la subunităţile din Siret, Rădăuţi şi Suceava, cu 3 bărci pneumatice şi un echipaj de scafandri (doi militari de la Detaşamentul de Pompieri Suceava şi unul de la ISU Botoşani), au intervenit pentru căutarea fetei.

După ora 23:00, valurile puternice şi întunericul de afară i-au determinat pe salvatori, din motive de siguranţă, să amâne operaţiunile de căutare, care au fost reluate de la prima oră a dimineții.

De altfel, trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit luni dimineață, la ora 10.00, de scafandri.

inecata rogojesti suceava (1) inecata rogojesti suceava (2) inecata rogojesti suceava (3) inecata rogojesti suceava (4) inecata rogojesti suceava (5) inecata rogojesti suceava (6)


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*