Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! O femeie a intrat cu mașina într-un copac, chiar pe marginea unui șanț plin cu apă

accident masina in copac (3)Un grav accident rutier s-a petrecut duminică după-amiază, pe DJ 178F, între localitățile Gălănești și Voitinel. O femeie de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un copac. Mașina a rămas suspendată deasupra unui șanț plin cu apă.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, cu o autospecială, sprijiniţi de un echipaj ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit pentru salvarea femeii.

La sosirea salvatorilor, a fost găsit un autoturism care a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un copac. Impactul a fost deosebit de violent, astfel încât conducătorul auto, o femeie de 32 de ani, a rămas încarcerat. Mai mult, maşina se afla în instabilitate, sprijinită doar de nişte arbuşti, pe marginea unui şanţ plin cu apă şi adânc de peste doi metri, fiind pusă în pericol viaţa victimei, dar şi a salvatorilor.

like-facebookPompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice (au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi) şi au asigurat autoturismul. Cu accesoriile specifice, au decopertat cupola pentru a crea accesul în interior, după care au extras victima încarcerată şi au predat-o echipajului SAJ. Acesta a transportat-o la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Rădăuţi, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*