Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Evaluare națională 2016. Vezi ce note au obținut elevii suceveni!

rezultate examenMinisterul Educaţiei a publicat rezultatele la Evaluarea Naţională. Doi elevi au obținut nota 10 atât la limba română, cât și la matematică.

like-facebookEste vorba despre Sabina Elena Cozmei, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava și Călin Stafie de la Școala Gimnazială nr. 1 Suceava.

Trei elevi au obținut media 1 la Evaluarea Națională. Aceștia au învățat la Școala Gimnazială Petru Rareș Probota, Școala Gimnazială nr.1 Bogdănești și Școala Gimnazială Ciprian Porumbescu.

Singurul elev eliminat din examen, la proba de matematică, a fost  de la Școala gimnazială Ioan Vicoveanu din Vicocu de Jos. El a fost prins cu fițuici la examenul de matematică, iar la limba română obținuse nota 3,80.

Elevii nemulțumiți de rezultate pot depune contestațiile vineri, de la ora 16.00 și până la ora 20.00. Rezultatele finale vor fi afișate marți, 5 iulie.

VEZI AICI NOTELE!

Ulterior afişării rezultatelor finale, pe 5 iulie, elevii şi părinţii trebuie să completeze, în perioada 8-12 iulie, fişele de înscriere la liceu, urmând ca pe 19 iulie să se facă repartizarea computerizată şi pe 20 iulie să se afişeze rezultatele, potrivit calendarului Ministerului Educaţiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*