Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur: „Vrem să descâlcim unele proiecte blocate”. Vezi ce spune de groapa de gunoi de la Pojorâta!

cl fluturPreședintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vrea să rezolve problemele ivite în cadrul unor proiecte de amploare din județul Suceava. El a făcut referire la Aeroportul Suceava, dar și groapa de gunoi de la Pojorâta.

Vrem să descâlcim unele proiecte blocate. Vrem să știm unde suntem ca să acționăm eficient în perioada ce urmează”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheoghe Flutur.

like-facebookEl a subliniat că atuni când se referă la marile proiecte are în atenție atât proiectele CJ, dar și cele ale județului.

Mi s-a părut mai important ca orice să văd unde suntem și care sunt pașii care trebuie făcuți. Nu neapărat CJ e parte în proiecte dar nu pot să rămân spectator. Săptămâna trecută am început cu marile proiecte și am discutat situația Aeroportului Salcea,vedem unde suntem și încercăm să deblocăm lucrurile dar și să reluăm discuția cu operatorii de pe aeroport precum și cu alți posibili oepratori ca Aeroportul Salcea să devină rentabil și să avem mai multe curse aeriene”, a amintit șeful administrației județene.

În ce privește proiectul de gestionare a deșeurilor, Flutur am făcut o analiză și se încearcă grăbirea lucrurilor pentru deblocarea lui.

Avem și procese precum și constructori care trebuie să ne prezintă stadiul lucrărilor să vedem cum stăm.Avem și blocaje cum este cel de la groapa ecologică de la Pojorâta în ce privește transferul terenului și să vedem care e soluția legală pe această problemă. Ce este cert este că nu funcționează în momentul ăsta și să ne grăbim.În continuare se lucrează improvizat, se duce gunoiul în acele stații amenajate periodic și avizate de cei de la Protecția Mediului și nu este în regulă. Va trebui să grăbim toată procedura pentru ca stațiile de la Moara și Pojorâta să funcționeze, stațiile de transfer să funcționeze, două dintre ele au fost ridicate pe alte foncuri și nu știu de ce nu sau făcut pe același proiect”, a spus Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*