Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Ion Lungu: Nu voi mai elibera niciun fel de autorizație de construcție în zona comercială

lunguPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, dă asigurări că nu va mai elibera „niciun fel de autorizație de construcție în zona comercială”, pe Calea Unirii.

Afirmația a fost făcută după ce la urechile sale au apărut zvonuri cum că pe fosta locație a Mobstrat s-ar efectua lucrări pentru deschiderea unui bazar privat.

like-facebookNu semnez niciun fel de documentație până nu clarificăm traficul din zonă. Aud că se dorește să se facă un bazar privat la fosta fabrică Mobstrat, ce a mai rămas practic din ea. Din start, Primăria Suceava nu va mai da nicio autorizație acolo în zonă până nu vom clarifica cu traficul rutier. Avem un studiu de trafic în lucru și avem un studiu de fezabilitate pentru efectuarea unui pod nou, finaliarea rutei ocolitoare nr 1, demararea lucrărilor la ruta ocolitoare 2. Vă spun foarte clar-Primăria Suceava nu mai dă autorizație pentru alte centre comerciale până nu decongestionăm traficul din zonă. Efectiv blocăm circulația …Atenționez pe cei care fac lucrări ….Tot aud că se lucrează acolo..Deocamdată nu a venit nimeni oficial la Primăria să ceară aprobare”,  a spus Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*