Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Primarul orașului Milișăuți, Mircea Laurus, învestit în funcție

primar milisauti (1)Primarul orașului Milișăuți, Mircea Laurus, a fost învestit, miercuri, în funcție în cadrul unei ședințe extraordinare. Evenimentul a avut loc în sala de ședințe a Primăriei în prezența celor 15 consilieri locali. Trebuie amintit că ședința de constituire a deliberativului local a avut loc săptămâna trecută, reuniune în cadrul căreia a fost ales viceprimarul PSD, Popescu Vichentie.

Trei consilieri aparținând PMP au fost excluși din partid pentru că nu fost de acord să facă majoritatea în CL și să voteze alegerea viceprimarului social democrat. Potrivit legislației în vigoare, cei trei  au pierdut calitatea de consilier local, locul lor fiind luat de Petrescu Dumitru, Hreniuc Viorel și Cazac Dumitru.

primar milisauti (2)La ceremonia de învestire a primarului PSD, Mircea Laurus, a fost prezent în calitate de invitat și primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, care este originar din satul Bădeuți, sat care este parte componentă a orașului Milișăuți.

Ședința a început cu o binecuvânatre dată de pr. Petru Lupăștean-Barfă, protopopul al Protopopiatului Rădăuți urmată de citirea de către secretarul orașului, Semeniuc Viorel Dumitru a validării primarului Mircea Laurus de către Judecătoria Rădăuți.primar milisauti (3)

Edilul a depus jurământul de credință, iar între primii care l-au felicitat s-au aflat nepoții, soția, protopopul de Rădăuți și alți invitați din localitate.
Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, responsabil pe linie de partid de Milișăuți l-a felicitat și încurajat pentru efortul depus de-a lungul celor patru mandate pe care acesta le-a încheiat și pentru cel de-al cincelea pe care l-a început.

like-facebookMulțumesc celor 800 persoane care m-au votat și tuturor cetățenilor care s-au prezentat la urne. Vreau ca continuăm dezvoltarea orașului și să dăm haina politică la o parte. Voi respecta legea. Felicit consilierii aleși și sper să avem o colaborare foarte bună în acest mandat. Sper să colaborez mult mai bine acum cu conducerea Primăriei Rădăuți pentru că am avut mult timp divergențe pe tema hotarului”,  a spus primarul Mircea Laurus.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*