Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Primarul comunei Zvorâștea, Constantin Bararu, învestit în funcție

primar zvoristea constantin bararuPrimarul comunei sucevene Zvoriștea, social democratul Constantin Bararu, a fost învestit în funcție în fața noului deliberativ local. Domnia sa se află la al șaselea mandat de primar, dar a ocupat și timp de patru ani funcția de viceprimar.

Zilele trecute, a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local. În urma alegerilor locale din 5 iunie 2016, PSD are 19 membri,PNL-3, ALDE-1 și PMP-1.
like-facebook
După ce consilierii locali au fost validați și au depus jurământul, reprezentantul Prefecturii a dat citire validării date primarului de către Judecătoria Suceava, edilul fiind totodată învestit în funcție.

Edilul comunei, Constantin Bararu, a depus jurământul de credință și a mulțumit locuitorilor pentru încrederea pe care i-au acordat-o pentru un nou mandat.

„Mulțumesc celor 2100 de cetățeni care s-au prezentat la urne și celor 1500 care mi-au dat votul.Voi continua să dezvoltăm comuna pentru că avem proiecte în derulare și altele pe care vom începe. Avem în derulare reabilitarea și modernizarea școlii din Zvoriștea, începerea construcției unui imobil cu destinație grădiniță în satul Buda, începerea lucrărilor pentru Căminul Cultural din Zvoriștea, extinderea lucrărilor de apă și canal în Buda și Zvoriștea Deal și începerea lucrărilor unei săli de sport. Și să nu uităm de lucrări în infrastructură în patru sate.Avem depuse la Ministerul Dezvoltării Regionale 3 proiecte în vederea alocării de fonduri pentru reabilitarea și modernizarea a trei școli din Slobozia, Stinca și Poiana. Sunt doar câteva din proiectele pe care le-am amintit”, a spus primarul Constantin Bararu.

În funcția de viceprimar a fost reales Mihai Agavriloaie cu 11 voturi pentru și 4 împotrivă.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Alina says:

    Domule primar dar despre drumul din satul Slobozia nu vad a avea nici un gand ,nu mi se pare normal ca în secolul în care traim sa avem asa un drum ce vara ne îneaca de praf si iarna,toamna ,primavara sau la orice ploaie se face ca randurile de cartofi, dvs ce parere aveti?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*