Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Semnal de alarmă tras de șeful județului în privința terenurilor care se vând în zona Siret

gheorghe fluturȘeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a tras un semnal de alarmă asupra terenurilor care se vând în zona Siret. El a subliniat că nu este împotriva plantării plopului, dar susține că ceea ce se face trebuie gândit cu cap pentru a nu suferi alți proprietari de terenuri cu alte culturi agricole.

„Sunt probleme cu vânzarea terenurilor și ne trezim cu pământul negru de la Siret vândut și pus plop pe el în loc să punem în luncă. Și acum vin oamenii și se plâng. Stânga-dreapta câte 100-200 de metri nu se mai face nimic pentru că plopul consumă substanțele nutritive și va trebui să găsim soluții. Nu sunt împotriva plantării dar trebuie să vedem că aceasta se face cu cap. Sunt foarte multe de discutat. Vă invit și pe dumneoavostră domnilor primari să stați de vorbă cu oamenii. Sunt probleme în relațiile cu instituțiile statului. Sunt oameni care plăteasc din urmă rețete compensate că nu și-au declarat dividentele la fisc”, a mai spus Flutur la întâlnirea cu primarii din județ.
like-facebook
El a tras atenția că sunt probleme multe, precizând că va avea întâlniri mai dese cu șefii de instituții.

Noi nu suntem undeva pe un podium și populația este altceva. Când cineva m-a încărcat cu vot, m-a încărcat să vorbesc în numele lor și să le apăr interesele, iar cei care sunteți numiți, și eu am fost în postura asta de numit, rugămintea mea este să schimbăm puțin abordarea cu cetățeanul”,  spus Flutur.

Domnia sa a mai amintit că „trebuie să fim transparenți și să acceptăm critici și să le acceptăm și să învățăm din greșeli. Și eu învăț acum în al doilea mandat din multe greșeli. Poate că totdeauna, și am să o spun eu, e mai bine să ai niște prieteni care îți spun verde în față și te trag de mânecă decât să ai apaludaci care te nenorocesc” a precizat Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*