Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Cătălin Nechifor, consilier judeţean cu acte în regulă: Nu poate fi şters totul cu buretele

nechiforFostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a devenit, de miercuri, consilier judeţean cu acte în regulă. El a depus jurământul alături de ceilalţi consilieri, dar şi de actualul preşedinte al CJ, Gheorghe Flutur.

La scurt timp, fostul şef al judeţului a postat o fotografie cu Gheorghe Flutur pe pagina sa de socializare şi a adăugat un scurt comentariu, arătându-se sceptic cu privire la „normalitatea clamată de cei care au câștigat” alegerile.

like-facebookAzi am depus juramantul in functia de consilier judetean, in care am fost ales in data de 5 iunie. Democratia inseamna si alternanta la putere, ramane sa vedem cum va fi normalitatea clamata de cei care au castigat, cert este ca nu poate fi chiar sters totul cu buretele (nu ma refer neaparat la cel al microfonului albastru). Vom vedea si ce inseamna “s catre v”, pana atunci imi voi face datoria cu onoare si demnitate, pentru cei 63 de primari dar si pentru toti cei care traiesc in Suceava, indiferent de optiunea lor politica”, a spus Nechifor.

flutur


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*