Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Zece focuri de armă după contrabandiști. Un BMW cu țigări a fost abandonat

BMW (1)Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au depistat, marți, în apropierea frontierei de stat, pe timpul unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, mai multe persoane care încărcau într-un autoturism colete voluminoase.

like-facebookEchipajul poliției de frontieră a procedat la somarea prin voce a celor în cauză, moment în care bărbații au fugit spre teritoriul statului vecin. Drept urmare, polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare fiind trase 10 focuri de avertisment în plan vertical, deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment şi pentru cercetarea în comun a cazului.
În zonă a fost descoperit un autoturism marca BMW, iar în acesta au fost descoperite 5 colete care conțineau țigări. Astfel, mașina şi țigările au fost duse la sediul sectorului în vederea continuări cercetărilor, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 4.920 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 54.000 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării activității infracționale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*