Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Doi elevi vor susține examenul de bacalaureat acasă

bacDoi absolvenţi de clasa a XII-a vor susține examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară, acasă. Ei vor susține la domiciliu atât probele orale, cât și pe cele scrise, în urma unei solicitări pe care au făcut-o către Comisia Judeţeană de Bacalaureat.

Din cauza unor probleme medicale, cei doi elevi, unul din Fălticeni, și unul din Rădăuți, nu vor putea ajunge în centrele de examinare, dar la domiciliu vor susține examenele în prezența a câte doi supraveghetori.

like-facebookLa probele de competențe lingvistice  și digitale, centre de examen sunt toate liceele de stat  și particulare, cu excepția: Liceul Moldova Suceava este arondat la Colegiul Tehnic ”Petru Mu at” Suceavaș- Liceul Tehnologic ”Virgil Madgearu” Suceava este arondat la Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava- Liceul Tehnologic ” Țara de Sus” Vatra Dornei este arondat la Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor- Centrul de Studii ”Ștefan cel Mare  și Sfânt -Bucovina” Câmpulung Moldovenesc este arondat la Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc.

La probele scrise se așteaptă aprobarea  MENC  pentru centrele de examen deoarece s-au făcut și rearondări, conform legii – pentru a funcționa un centru de examen trebuie să aibă minim 250 de candidați.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*